Thomas Neraasen's Webdesign


INFO:

Jeg påtar meg å lage enkle men brukervennlige hjemmesider i HTML-format. Du er selv med og bestemmer utseende og farger på siden, og sender meg tekst og ev. bildemateriale på mail som jeg deretter legger ut på siden din. Det eneste du må ordne selv er webhotell og domene, som du bestiller hos www.one.com eller en annen leverandør du ønsker å benytte. Dette koster noen få hundrelapper i året og inkluderer ditt eget domene samt rikelig med serverplass. Det eneste jeg ikke påtar meg å lage er nettbutikk og andre interaktive funksjoner, men gjestebok kan jeg opprette til deg dersom du ønsker dette.

PRIS:

Jeg tar kun en engangssum på kr. 500,- for å opprette og vedlikeholde siden, da dette bare er en hobby for meg. Videre oppdateringer er inkludert i prisen, så sant det ikke er snakk om å bygge om hele siden, i slike tilfeller avtaler vi pris i hvert enkelt tilfelle. Oppdateringer gjøres når du måtte ønske, og alt du ønsker å legge ut på siden din, sender du meg på mail, så legger jeg det ut iløpet av kort tid.
Det første jeg gjør er å sette opp et utkast til side for deg som du kan kikke på og evt foreslå endringer på, før du godkjenner den og jeg kan jobbe videre med innholdet. Hjemmesiden kan jeg deretter få på nett for deg i løpet av noen få dager, så fort du har bestilt og opprettet domene og webhotell.

EKSEMPLER:

Følgende sider har jeg laget tidligere dersom du ønsker å se eksempler på hvordan mine sider kan se ut:

www.heidibriskodden.com
www.kathesunde.com
www.lineiversen.com
www.duomemories.com

KONTAKT:

Dersom du ønsker at jeg skal lage ei hjemmeside til deg, så send meg en e-post til th-ner@online.no så kan vi gjøre en nærmere avtale. Da gir jeg deg også mer info om hvordan du bestiller og oppretter webhotell og domene, dersom du trenger hjelp til dette.