SISTE NYTT: - Minneutstilling etter Per Johan sommeren 2016: LES MER HER
                                           - Frem fra Glemselen kap.22 kommer snart: LES MER HER


PER JOHAN SKJÆRSTAD DØDE DEN 20.AUGUST 2014, 63 ÅR GAMMEL.


DENNE NETTSIDEN VIL HERETTER BESTÅ SOM EN MINNESIDE ETTER
PER JOHAN OG HVOR DET ER ANLEDNING TIL Å SKRIVE MINNEORD OG HILSENER I GJESTEBOKA. UNDER "SISTE NYTT" I MENYEN KAN DU LESE DE ULIKE NYHETSMELDINGENE VI PUBLISERTE HER PÅ SIDEN UNDER 2000-TALLET OG FRAM TIL PER JOHANS BORTGANG I 2014.

JEG VIL MED DETTE LYSE FRED OVER PER JOHAN SITT GODE MINNE OG VISE MIN TAKKNEMLIGHET FOR ALT HAN HAR BETYDD FOR NORSK MUSIKKLIV DE SISTE 40 ÅR.

MVH Webmaster Thomas Neraasen

* * * * * * * *

Her kan du høre et minneprogram etter Per Johan som undertegnede sendte på flere norske lokalradiostasjoner i august 2015 i programposten "Fra Svensktopp til Rock'n Roll"¨(programmet varer i 55 min):

www.thomasneraasen.com/fremfraglemselen/svenskrock230815.mp3

Her kan du se et minneprogram etter Per Johan som er laget av TV Øst og hvor størsteparten av programmet er spilt inn under minnekonserten etter Per Johan på Herredsvang i Romedal i juni 2016:

 


På denne siden har Per Johan Skjærstad og webmaster Thomas Neraasen presentert det som har skjedd de siste årene med plateserien "Frem fra Glemselen" som de fleste kjenner fra salgssuksessen som startet opp i 1974. Per Johan og Thomas har hatt faste ukentlige innslag om Frem fra Glemselen-visene  i programmet ”Fra Svensktopp til Rock’n Roll” på  Radio 107 Gjøvik og Radio Gjøvik-Lillehammer fra april 2000 til høsten 2005, og har presentert samtlige viser fra de i alt 21 Frem fra Glemselen-albumene. Per Johan og Thomas har også de siste årene hatt en ny serie med innslag i Thomas sine Fra Svensktopp til Rock'n Roll-sendinger som har gått under tittelen "Skjærstad Spesial". Her spilte vi norsk musikk av nyere og eldre dato og av det folkelige slaget, krydret med Per Johan sine egne betraktninger rundt låtene. Per Johan og Thomas sine innslag  kunne høres på flere norske radiostasjoner hver uke. I dansebandprogrammet For Swingende som sendes på de samme stasjonene var også Per Johan med i serien "Skjærstad Dansebandspesial" i noen år hvor han presenterte en dansebandlåt krydret med sine betraktninger rundt artisten eller melodien vi spilte.

Alle Frem fra Glemselen-platene til og med kap.20 er nå også reutgitt på CD fra Melodiminneklubben i Trondheim.

LES OM FREM FRA GLEMSELEN I WIKIPEDIA
 


web-master:
Thomas Neraasen - Foto: Olav Hansen og May Nordsveen.